Sázka na masivní dřevo se vyplatí

Vybavujete svůj nový byt? Chcete si život v něm užívat plnými doušky, a proto hledáte takový nábytek, který bude zhotoven z kvalitního materiálu, který vás nezklame? V takovém případě máte jen jednu jedinou volbu – sázku na přírodní materiály v podobě masivního dřeva.
Právě masivní dřevo je tím nejlepším materiálem, ze kterého může být váš nábytek vyroben. A to hned z několika důvodů.
Jen málokomu unikne, jak je dřevo ve své přírodní podobě krásné. Má příjemnou teplou barvu, vyniká na něm jedinečná struktura letokruhů. A skvělá zpráva navíc zní, že dřevo stárne do krásy, takže když se vám líbí už nyní, můžete počítat s tím, že v budoucnosti se vám bude líbit ještě více.slunce v lese.jpg
Navíc máte z čeho vybírat – jednotlivé druhy dřevin se liší svou barvou i kresbou letokruhů, ovšem také cenou. Přestože je mezi lidmi obecně rozšířené povědomí, že masivní dřevo je nákladná záležitost, ve skutečnosti tomu tak není, když sáhnete po levnějších druzích dřevin, jako jsou místní jehličnany, můžete svůj byt vybavit velmi dostupným, a přesto maximálně kvalitním nábytkem.
Naopak v případě, kdy máte zájem o luxusní druhy dřevin, zvolte si mezi místními či exotickými druhy listnáčů, případně můžete vybírat nábytek z jehličnanů, který je namořený anebo nalakovaný do tmavších barevných odstínů, jako je například postel 100 x 200 cm dub https://www.drevenynabytek-borovicemasiv.cz/Dub-c85_118_2.htm v tmavě hnědém provedení.žena na posteli.jpg
To, na co bychom při hodnocení dřeva jako materiálu rozhodně neměli zapomínat, je jeho zdravotní nezávadnost. Vzhledem k tomu, že se jedná o přirozeně rostlé sto procentní dřevo, tak máte jistotu, že z tohoto materiálu nebudou v průběhu let do ovzduší unikat žádné chemické látky, ze kterých by vás následně bolela hlava. Dřevo totiž není dřevotříska, a právě to je důležité si uvědomit – je to rozdíl mezi vysoce kvalitním a průměrným materiálem.
A když si spočítáte, jak dlouho vám bude nábytek z masivu sloužit, tak zjistíte, že se tato investice vyplatí!